Trycksaker

Pappersbaserade produkter – printade eller offset-tryckta – hittar du också hos oss. För företaget finns visitkort, bonuskort, foldrar och flyers, brevpapper och kuvert, affischer, presentkort, mm. För privatpersoner och föreningar gör vi inbjudningskort, programblad, biljetter, studentplakat och mycket annat. Hittar du inte det du söker här så hör av dig. Vi fixar mer än du tror!  

Beroende på upplaga och tidsramar har vi flera teknologier och alternativa produktionsvägar. Små upplagor kan vi ofta printa lokalt, med kort leveranstid. Större upplagor eller fyrfärgstryck skickar vi efter från våra samarbetspartners för att få bästa möjliga pris till dig.

Affischer

Med en affisch skapar du kostnadseffektiv synlighet för ditt event eller din kampanj. Beroende på hur länge och var affischen skall hänga uppe kan vi rekommendera rätt material och efterbehandling. Vi printar på papper, vinyl, ljusskåpsfilm och olika lätta skivmaterial (kapa-platta, kanalplast).

Vi har även monteringslösningar som affischskenor, ramar och gatupratare/trottoarskyltar. Läs mer om dem här.

Flyers, Foldrar & Broschyrer

Komplettera dina digitala budskap med produkter som går att hålla i handen! Välj format och mängd efter dina behov och låt oss sköta resten.

Ofta blandas begreppen flyer, folder och broschyr ihop, men det finns viktiga skillnader mellan dem. En flyer (kallas även flygblad, reklamblad och infoblad – kärt barn har många namn) är ett enkel- eller dubbelsidigt tryckt ark papper. Foldrar görs av pappersark som viks en eller flera gånger, ofta för att kunna hålla lösa blad inuti. Broschyrer består av flera ark som är vikta på mitten och oftast häftade i ryggen. Omslaget kan göras av samma eller olika papper som inlagan. Kontakta oss och berätta vad du behöver så löser vi det!

Vi har också broschyrställ för olika miljöer. Läs mer om dem här. 

Visitkort & Bonuskort

Litet och anspråkslöst kan tyckas, men ett visitkort kommunicerar inte bara kontaktinformation, det berättar också om dig, ditt företag och vad det står för. Därför är det viktigt att designen är rätt. Våra designers kan visitkort och hjälper dig gärna att hitta rätt. Det finns en mängd olika papperskvaliteter och behandlingar som foliering och dekorlack att välja på, bara fantasin sätter gränserna! 

Många väljer att trycka sitt visitkort dubbelsidigt, med logotypen eller något budskap på baksidan. Kombinerade visit- och bonuskort är också populära, särskilt bland restauranger och serviceföretag.  

Presentkort

Med ett presentkort ger du kunden möjlighet att själv välja vad hen önskar ur ditt sortiment. Särskilt Presentkort kan vara enkla eller dubbelsidiga, vikta eller med inlaga. Vi kan ordna alla sorter, från enkelt till lyxutförande. Med eller utan kuvert. Välj på olika papper, ytor, dekorlack, prägling och metallfärger. Bara din fantasi sätter gränserna!

Block, Brevpapper & Kuvert

Ge ett gediget intryck med block, brevpapper och kuvert som för fram ditt varumärke och kompletterar ditt visitkort.
Med färdigt tryckta produkter får du en helt annan kvalitet och finish än om man bara printar på vanligt kopieringspapper. Du har också möjlighet att välja papperskvalitet, vattenstämpel, prägling och andra sätt att göra ditt företags kommunikationsmaterial unikt och personligt.