Om Cainby

Va, gör ni det där också?

Det är en ganska vanlig reaktion när vi berättar om allt vi gör. Hos oss får du personlig service och hjälp att förbereda dina bildfiler, inget krångel med förtullning, och möjlighet att se och känna på materialen innan köp.

Vi är ett printhus med ett service- och tjänsteutbud som få företag i vår storlek kan matcha. Vi kan med gott samvete säga att vi kan leverera helhetslösningar inom skyltar och digital print – och lite till. Från skräddarsydda lösningar i enstaka exemplar till standardiserade skyltprogram för stora projekt har vi kapacitet och kompetens att möta dig och ditt företag på den nivå ni behöver ha hjälp att synas. Från starten 1968 i Sverige har vi strävat efter att leverera skyltar och reklammaterial med högsta kvalitet till rätt pris. Sedan 1973 finns vi på Åland, där vi byggt upp ett gediget kunnande om den lokala marknaden och unika förutsättningar.

Våra största tillgångar

Vi har modern teknik och maskiner som ger fantastiska resultat, men utan de kunniga medarbetarna som hanterar maskinerna blir det ingenting gjort. Vi är stolta över vårt gäng av problemlösare som älskar en utmaning. Vi fixar vi allt från unika handskurna och handmålade skyltar till storskalig serieproduktion. Vi investerar ständigt i vår maskinpark och vår personal för att kunna möta kraven från kunder och den tekniska utvecklingen.

Med samarbete blir vi större

Genom ett upparbetat nätverk av leverantörer kan vi ta fram alla typer av printat material, såsom presentartiklar, kläder och specialprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att alltid vara uppdaterade och redo att hjälpa dig på bästa sätt. Vi hjälper dig med allt från idé till färdig print, och vi ger oss inte förrän du är nöjd.

Via samarbetsavtal är vi även lokal leverantör av skyltlösningar för kedjor och större företag med försäljningspunkter på Åland.