Tjänster

Från planering till tillverkning och montering, underhåll och reparationer har vi rutiner och affärssystem som stöttar alla typer av skyltprojekt och mer därtill. 

Vårt mål är att leverera det som önskas och gärna lite till. Vi arbetar för att varje uppdrag ska genomsyras av hög servicekänsla, med betoning på lyhördhet, ansvarstagande och praktisk problemlösning. Vi kan hjälpa dig med:  

Design: idé & original

Hos oss jobbar grafiska designers med stor kunskap och lång erfarenhet av printproduktion. Från en liten originalfix till planering och design av en hel kampanj, vi hjälper till med allt! Du kan antingen lämna in färdiga printoriginal enligt den här specifikationen, behöver du hjälp med att anpassa dina dokument till printoriginal så gör vi gärna det också.

Stärk ditt varumärke

Från logotyp och färgval till förpackningar och kampanjmaterial – ditt företags identitet byggs genom många olika kanaler. Vi kan hjälpa dig med allt från en ny logotyp till att formge förpackningar och profilmaterial. Vårt perspektiv är den praktiska applikationen, vi är vana att ta kundernas idéer och omvandla dem till fysisk form. 
Våra kreativa och kompetenta projektledare och grafiska formgivare hjälper ditt företag att skapa synlighet och ett starkt varumärke. Tillsammans går vi igenom alternativa sätt att föra fram ditt budskap på ett konsekvent och effektivt sätt. 

Bildbehandling & original

CMYK, RGB, dpi, ppi, .jpg, .pdf, .eps…. I dagens värld av digitala designverktyg kan det vara svårt att veta skillnaden på vad som fungerar för digital publicering på webben, vad som räcker för vanlig utskrift och vad som krävs för professionellt printade produkter. Vi hjälper dig med kontroll av alla tekniska detaljer så att du får optimal kvalitet på dina produkter.

Projektledning, Måttagning & Planering

För större projekt och helheter finns våra projektledare till hands för att koordinera planering, leverans och installation. För oss är proaktiv problemlösning och ett övergripande helhetsperspektiv på skyltprocessens samtliga delar en självklarhet.

Vilken skylt passar bäst för dig? Vi kommer gärna ut på plats och mäter och diskuterar förutsättningar och lösningar med dig. 

Montering, Applicering & Service

Från applicering av fönsterfolier till montering av ljusskyltar, vepor eller mässmontrar kan du lita på att våra montörer gör jobbet professionellt, snabbt och säkert. Varje monteringsjobb har sina egna utmaningar; vår personal har både erfarenhet, vilja och vana att hantera och lösa alla typer av situationer. Vi kan våra produkter och vet hur de fästs bäst på olika material.

Material åldras när de utsätts för sol, väder och vind. Färger förändras och LED-lampor tappar i ljusstyrka med tid och användning. För att en skylt skall behålla samma lyster och ljusstyrka som när den var ny, krävs service och underhåll. Vi utför alla typer av service och reparationer på skyltar som vi levererat.

Skyltprogram

För större fastigheter, köpcentrum eller områden behövs skyltning som är konsekvent och funktionell. Ett väl genomarbetat skyltprogram skapar struktur, ordning och stärker identiteten genom ett enhetligt formspråk. 

Reklamplatsförsäljning

Vill du synas på stan, bortom dina egna lokaler? Vi säljer reklamplatser på ett antal ställen;

  • Bussar: Viking Line stadsbussar i Mariehamn
  • Reklamytor på Mariehamns flygplats  
  • Fordonstejpning på Ålands Budbilsservices bilar

Personkort för företag

Snabbt, smidigt och lättillgängligt. Vi gör personkort för företag och organisationer som behöver identifiera sin personal gentemot kunder, såsom hantverkare, vårdpersonal och säkerhetspersonal. Med drop-in betjäning under butikens öppettider får du bra tillgänglighet och flexibilitet för din personal - både för beställning, fotografering och utlämning av kort.